Jackpot: Pemain Wynn Las Vegas Menang .5J pada Slot
Toto

Jackpot: Pemain Wynn Las Vegas Menang $1.5J pada Slot

Seorang pemain di Wynn Las Vegas mendapat jackpot lebih $1.5 juta pada hari Isnin. Ia dimenangi pada mesin slot progresif. Memenangi slot Dragon Link. mesin di Wynn Las Vegas Memenangi mesin slot Dragon Link di Wynn Las Vegas, gambar di atas. Seorang pemain memenangi $1.5 juta pada slot itu. (Imej: Twitter) Pemain misteri memenangi jackpot […]

Toto

IGT Akan Membeli Semula Hutang Tertunggak sehingga $500M

Teknologi Permainan Antarabangsa (NYSE:IGT) sedang mengambil langkah tambahan untuk mengukuhkan kunci kira-kiranya. Hari ini, ia memberitahu pelabur bahawa ia akan membeli semula hutang korporat terkumpulnya sehingga SGP Result $500 juta. hutang IGT Mesin slot “Wheel of Fortune” di kasino. Maker IGT sedang membeli balik hutang tertunggak. (Imej: Pinterest) Pengeluar mesin slot berkata pelan pembelian balik […]

Toto

Kasino Cherokee Valley River di Harrah Memecah Tanah dengan Pembesaran $275J

Harrah’s Cherokee Valley River Casino & Hotel telah lama memainkan biola kedua untuk Harrah’s Cherokee Casino Resort, harta saudara puak yang lebih besar di North Carolina. Tetapi Caesars Entertainment dan Eastern Band of Cherokee Indians (EBCI) bersedia untuk mencurahkan lebih daripada suku bilion dolar ke dalam kasino puak yang lebih kecil, yang terletak di bahagian […]

Toto

Presiden Joe Biden Mengatakan Pentadbiran Menghentikan Yuran Resort Kasino

Presiden Joe Biden, menjelang pilihan raya pertengahan penggal 2022 bulan depan, terdesak untuk menunjukkan kepada pengundi bahawa pentadbirannya dan Parti Demokrat menyebelahi mereka. Presiden percaya menghapuskan apa Togel yang dipanggil “yuran sampah” adalah satu cara kecil Rumah Putih boleh membantu rakyat Amerika yang sedang bergelut. Joe Biden bayaran resort kasino Las Vegas Presiden Joe Biden […]

Toto

Visa kontrol resiko worsening Macau Dec GGR dip: Nomura

revenue game reged Macau kang Desember (GGR) tally “bisa dadi Samsaya Awon” saka 8 persen kanggo 10 persen year-on-taun nolak saiki mbadek dening Nomura kang Instinet LLC, grup ngandika ing memo ana kanggo investor, ngira agregat ing pisanan. wolung dina mudhun 19 persen saka taun sadurunge. “Pemeriksaan konsultan paling anyar nuduhake nomer GGR mingguan sing […]

Toto

Taipa-Cotai ril kanggo kapur 20k lelungan saben dina: Macau govt

Bagean Taipa menyang Cotai saka sistem Light Rapid Transit (LRT) Macau (digambarake ing foto file), sing dibukak dina Selasa sore kanggo umum, bisa https://geneonanimemusic.com/ uga ndeleng “20.000” lelungan saben dina, ujare Sekretaris Pengangkutan lan Pekerjaan Umum Macau, Raimundo do Rosário, ing komentar menyang media ing sela-sela upacara peresmian esuk kasebut. Layanan kasebut gratis kanggo sisa […]

Toto

Wynn Macau Ltd kanggo mundhakaken US $ 991mln saka penawaran cathetan

Operator kasino Wynn Macau Ltd ngira bakal ngunggahake proses net $ 991,3 yuta saka tawaran cathetan sing bubar ditindakake kanggo investor profesional. Angka kasebut dibeberke dina Rebo ing pengajuan menyang Bursa Saham Hong  Kong. Dheweke nambahake manawa penawaran cathetan kasebut kalebu https://covertcreeklodge.com/ nerbitake cathetan senior US $ 1 milyar 5.125 persen amarga 2029. “Perusahaan nganakake […]

Toto

Ora tech pasuryan decreed re casino Staff downtime ban: Macau

Pengatur game Macau ngandika saiki wis “ora niat” kanggo pedoman masalah njaluk operator casino kanggo nggunakake teknologi pangenalan rai kanggo https://michellemaries.com/ bantuan ing penegakan saka larangan teka kutha ing buruh game lokal ngetik jubin casino lokal njaba jam kerja. Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming, uga dikenal kanthi singkatan DICJ ing basa Portugis, menehi informasi kasebut […]

Toto

Hengqin anyar nyebrang kanggo Macau dienggo rauh: dharatan

Panguwasa daratan China ngarepake manawa papan papriksan wates sing mentas dibangun antarane Pulo Hengqin (gambar) lan Macau – sing dikenal https://casamozart.com/ minangka Pelabuhan Hengqin – kudu siap digunakake ing tanggal 20 Desember. Ing tanggal sing padha tandha 20 arsjubileum saka Macau kang handover saka Portugis administrasi kanggo China, nalika iku wis akeh speculated sing pimpinan […]

Toto

Wutah pariwisata sing luwih alon bisa nganti 1H 2020: Pamrentah Macau

Faktor kalebu kalem ekonomi China daratan lan protes ing tetanggan Hong Kong bisa uga mbatesi jumlah pengunjung ing Macau ing Nopember lan Desember lan https://afghanistan-analyst.org/ minangka akibate, kutha kasebut bisa uga ora ngluwihi 40 yuta tandha kedatangan kanggo 2019 sing diramalake pejabat ing Oktober . Dadi dina Kamis, Maria Helena de Senna Fernandes, kepala Kantor […]